Jdi na obsah Jdi na menu
 


8. ročník (2009)

8. ročník

Vzhledem k nedostatku volných víkendů se Dzíno rozhodl, že bude zapíjet mimčo v den konání nohejbalovýho turnaje.
Vzhledem k tomu, že nám letos správce odmítl půjčit kiosek, byli jsme nuceni si udělat vlastní stánek a vybavit si ho vším potřebným. Naštěstí nám Martin půjčil tranzita a tak jsme do něj všechno potřebný naložili už v pátek večer. V sobotu ráno jsme měli sraz už v šest hodin. David taky vzal tranzita a naložil ho lavičkama a stolama od Vavřince. Nebe bylo ocelový a tak jsme jen tiše doufali, že z toho nezačne pršet - bohužel marně. Do půl devátý se na kurtech sešlo a sjelo 10 družstev a krátce po devátý jsme zahájili turnaj. Zhruba po dvou hodinách se rozpršelo, ale zhruba po 20ti minutách přestalo, takže jsme vymetli vodu z kurtů a pokračovali jsme. Kolem druhý se však rozpršelo znovu a tentokrát vytrvale takže nezbylo než turnaj dohrát v dešti.

Konečné pořadí družstev bylo následující :

1.  Podmoky A
2.  JMJ
3.  Vrďáci
4.  Podhořany
5.  Chvalovice
6.  RSK Team
7.  Spideři
8.  Kompresory
9.  Podmoky B
10. Erben

V již tradiční paralelní soutěži v lukostřelbě, za jejíž realizaci tímto děkujeme Bonďovi, zvítězil Jirka Šindelář výkonem 32 bodů.
Všechna zúčastněná družstva si z turnaje odvezla ceny, první čtyři družstva navíc poháry a vítězné družstvo Podmoky A převzalo od loňského vítěze - družstva Vrdy - putovní pohár, jehož držení bude muset na příštím ročníku turnaje obhájit.

Po skončení turnaje jsme za stálého deště všechno sklidili, naložili do tranzitů a odvezli. Doma jsme se vykoupali a hurá k Vavřincovi na pokračování.
Vzhledem k chladnějšímu počasí jsme rozhodli, že půjdeme nahoru do salonku. Dzíno z domova dovezl uzenou kýtu takže bylo postaráno o jídlo i o pití. K jednomu z počítačů jsme připojili věž a poštěli jsme klipy z YouTube. Kolem desátý se to rozjelo a dali jsme se do tance. S hladinou alkoholu stoupala i hlasitost hudby - údajně i dole v hospodě byl takovej rachot, že tam servírka vypla věž a televizi. Končili jsme ve třičtvrtě na jednu.

Akce byla super, sláva Dzínovi.