Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. ročník (2008)

7. ročník

Turnaj byl jako tradičně plánován na první sobotu po Ronovké pouti což letos připadlo na 16.srpna. Bohužel už od počátku týdne byla na sobotu nepříznivá předpověď počasí a tak jsme se ve čtvrtek rozhodli, že turnaj přesuneme na neděli. Změnili jsme termín na plakátech a informovali o změně všechna družstva. V sobotu se předpověď naplnila a celý den bylo chladno a deštivo. Oproti tomu neděle předčila naše očekávání a tak se turnaj konal za nádherného letního dne. Na turnaj se dostavilo 6 družstev jejichž výkony byly velmi vyrovnané a tak se o první místo, které nakonec obhájilo družstvo z Vrdů, bojovalo do poslední chvíle celých šest hodin.

Konečný žebříček byl následující :

1. Vrdy
2. Spideři
3. Seč
4. RSK
5. Lukostřelci
6. Podhořany

Každé z družstev obdrželo ceny, družstva na prvních čtyřech místech navíc poháry a nejlepší družstvo si domů odvezlo také putovní pohár, jehož držení bude muset za rok opět obhájit.
Jako tradičně probíhala paralelně pro všechny nohejbalisty i soutěž v lukostřelbě v mobilní lukostřelnici skupiny Sagittarius, jejímž vítězem se stal Víťa Kratochvíl z družstva Seč.
Na závěr byly předány speciální ceny nejmladšímu a nejstaršímu hráči turnaje.

Děkujeme všem sponzorům turnaje kterými letos byli : Holcim a.s., Vladimír Novotný, Storage Servis s.r.o., SPaZ s.r.o., Jiří Tlapák, Electropoli